Kanapki z pastą z zielonego groszku

Składniki:

  • 2 puszki Groszku Ekstradrobnego Bonduelki 212 ml
  •  łyżki posiekanej świeżej mięty
  • 1 ząbek czosnku
  • sól i pieprz do smaku
  • 1,5 łyżeczki wyciśniętego soku z cytryny
  • parmezan do posypania
  • ew. rzodkiewka do dekoracji

Wypróbuj też inne przepisy

Zobacz film: "Wysokie oceny za wszelką cenę"

Przygotowanie:

Wszystkie składniki, oprócz parmezanu, miksujemy za pomocą blendera lub miksera. Pastę nakładamy na kanapki i posypujemy parmezanem.

Następny artykuł: Pasta jajeczna z kukurydzą

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!