Pasta jajeczna z kukurydzą

Składniki:

  • 1 puszka Kukurydzy Złocistej Bonduelki 212 ml
  • 2 jajka
  • 2 łyżki majonezu lub jogurtu naturalnego
  • szczypta soli i pieprzu (ewentualnie szczypta curry)

Wypróbuj też inne przepisy

Zobacz film: "Jak możesz pomóc maluchowi odnaleźć się w nowym środowisku?"

Przygotowanie:

Jajka gotujemy na twardo, po czym obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę lub ugniatamy widelcem. Mieszamy z kukurydzą, majonezem lub jogurtem i przyprawami. Podajemy najlepiej na ciemnym pieczywie.

Imbirowe naleśniki
Owsianka z otrębami i jabłkami

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.