Trwa ładowanie...

Jak prawidłowo rozmrażać mięso? (WIDEO)

Avatar placeholder
Marta Grabiec 03.07.2019 12:34

Mięso to świetne źródło białka, tłuszczów czy żelaza. Nie powinno go zabraknąć w naszej diecie. Istnieje wiele sposobów rozmrażania mięsa, ale nie każdy jest bezpieczny. Najlepszą metodą jest robienie tego w lodówce, ale zajmuje to bardzo dużo czasu. Jakie sposoby zastosować, jeśli chcemy szybciej rozmrozić drób, wołowinę czy wieprzowinę? Odpowiedź w naszym filmie.

Produkty, które możesz jeść zamiast mięsa
Produkty, które możesz jeść zamiast mięsa [10 zdjęć]

Tofu zawiera 7 gramów białka na 1⁄2 kubka. Tofu to nic innego jak twarożek sojowy, a soja – jak wiadomo

zobacz galerię

Redakcja poleca: Niskie libido może być sygnałem, że w organizmie dzieje się coś złego

Polecane dla Ciebie
Pomocni lekarze