Szaszłyki z warzyw i pieczarek – nie tylko na grilla (WIDEO)

Nawet kiedy sezon grillowy już minie, możesz przygotować smaczne szaszłyki z warzywami i pieczarkami. Smażone na patelni wyjdą równie smaczne, co na grillu. Są nie tylko pyszne, ale i lekkie, więc mogą się nimi zajadać również osoby na diecie.

Do przygotowania szaszłyków warzywnych potrzebne będą cukinia, papryka, pomidorki koktajlowe i pieczarki. Składniki trzeba pokroić na dość spore kawałki, a następnie nadziać na patyczki i lekko przyprawić solą i pieprzem. To świetny sposób na szybką przekąskę albo lekką kolację.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.