Domowy makaron jak we włoskiej restauracji (WIDEO)

W dobie współczesnej mody na slow i comfort food, warto spędzić w kuchni trochę więcej czasu i przygotować dla swoich bliskich coś naprawdę wyjątkowego - domowy, włoski makaron. Możesz brać przykład z Włochów i przemycać ich podejście do gotowania w polskiej kuchni choćby dlatego, że Włosi nie kupują makaronu, a robią go sami. Dzięki temu zawsze jest świeży, ma idealną grubość i długość.

Wbrew pozorom to nic trudnego. Wystarczą mąka, jajka, sól i ciepła woda. Trochę cierpliwości i znajomość triku na suszenie domowego makaronu. To musi być pyszne, spróbuj!

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.