Kuskus po marokańsku - zobacz nasz przepis (WIDEO)

Kuskus to delikatna w smaku, lekko słodkawa kasza, którą możesz dodawać właściwie do wszystkiego. Jej nieocenioną zaletą w kuchni jest to, że wystarczy ją zalać wrzątkiem i poczekać chwilkę aż zmięknie.

Kuskus możesz też przyrządzić w nieoczywisty sposób, na przykład po marokańsku. Do przygotowania potrawy potrzebne będą orzechy pini, rodzynki, sok z cytryny i kminek. To połączeniu zapewni kuskusowi po marokańsku wspaniały smak. Możesz podawać go z warzywami lub mięsem. W obu przypadkach smakuje wybornie.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!