Cynamowe ciasteczka według przepisu sprzed lat (WIDEO)

Idealnie kruche i aromatyczne ciasteczka cynamonowe - zawsze warto je mieć pod ręką na wypadek, gdyby napadła cię nieodparta ochota na coś słodkiego. Ciasteczka świetnie pasują do herbaty i kawy albo szklanki ciepłego mleka. Możesz posypać je cukrem pudrem albo przygotować polewę czekoladową, ale i bez dodatków smakują wyśmienicie.

Przepis, który możesz zobaczyć w materiale pochodzi z 1895 roku. Został opublikowany w książce „Kucharz warszawski”. Jest banalnie prosty i każdemu na pewno się uda.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!