3 z 52,5 roku po kilka godzin, każdego dnia
''Każego dnia spędzam po minimum kilka godzin oddając mleko, które produkuję. Cała procedura, razem z pakowaniem, etykietowaniem, sterylizacją, zajmuje prawie 10 godzin. Sam proces oddawania, nie jest przyjemny. To boli i powoduje ogromne zmęczenie, ale cieszę się, że mogę to robić i czynię to z prawdziwą pasją'' – stwierdziła Elisabeth.
''Nie miałam ani jednego dnia wolnego od przeszło 2,5 roku. Ta czynność stała się dla mnie wręcz pracą na pełen etat. Jest to dla mnie jednak duża satysfakcja, zwłaszcza gdy przekazuję pokarm w mojej lokalnej społeczności. Na co dzień spotykam dzieci, które dzięki mnie mają pożywienie i się rozwijają. To niesamowite uczucie'' – dodała.
Zobacz także: "Taki brzuch u dziecka to normalna rzecz'' - powiedział lekarz. Dzięki intuicji matki, nie doszło do tragedii!