Karp pieczony w miodzie - zobacz przepis (WIDEO)

Trudno wyobrazić sobie polskie święta bez karpia. Nawet jeśli nie lubisz przygotowywać tej ryby, nasz przepis może ci się spodobać. Jest banalnie prosty, ale dzięki niezwykłemu połączeniu smaków zachwyci twoich gości. Karp wigilijny będzie pyszny, jeśli upieczesz go w miodzie z cebulką.

Będzie nam potrzebny słoiczek miodu, odrobina masła i cebula. Z tych składników powstanie glazura, w której upieczemy rybę. Obejrzyj nasz przepis i dowiedz się, jak przygotować tradycyjnego karpia w niecodziennym wydaniu.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!