Konfitura z czerwonej cebuli idealna do serów i drobiu – zobacz przepis (WIDEO)

Zobacz film: "Przepyszny dodatek do chleba"

Konfitura wcale nie musi być słodka! Zainspiruj się naszym przepisem na konfiturę z czerwonej cebuli z kolendrą. Jest wprost idealna do serów i drobiu, ale świetnie smakuje również z samym chlebem. Jej wspaniałym smakiem możesz się cieszyć całą zimę.

Czerwoną cebulę możesz połączyć z odrobiną wina, octem balsamicznym i miodem, a na koniec dodać kolendrę. W ten sposób uzyskasz gęstą i aromatyczną konfiturę. Pełny przepis na przygotowanie konfitury z czerwonej cebuli znajdziesz w naszym materiale wideo.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!