Sorbet marchewkowy

Składniki:

  • 1 puszka Marchewki Ekstradrobnej Bonduelki 212 ml
  • 100 ml jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka miodu lub syropu z agawy
  • mała drobno posiekana garść żurawiny (lub innych ulubionych bakalii)

Wypróbuj też inne przepisy

Zobacz film: "Dlaczego dziewczynki mają lepsze oceny w szkole?"

Przygotowanie:

Odsączoną marchewkę miksujemy z jogurtem i miodem. Dodajemy żurawinę. Dokładnie mieszamy. Przekładamy do plastikowego pojemnika i wkładamy na co najmniej 3–4 godziny do zamrażarki.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!