Trwa ładowanie...

Nie każdą pisankę można zjeść. Sprawdź, jak przygotować jadalne pisanki (WIDEO)

 Magdalena Pietras
Magdalena Pietras 29.03.2018 07:29

Każdego roku z okazji świąt wielkanocnych przygotowujemy kilka lub kilkanaście kolorowych jajeczek. Później zazwyczaj lądują one w koszu na śmieci.

Aby nie marnować jajek, najlepiej po pomalowaniu zjeść pisanki. Zobaczcie, jak przygotować pisanki, które bez obaw można spożyć.

Domowe lifehacki:

7 powodów, dla których warto jeść jajka
7 powodów, dla których warto jeść jajka [7 zdjęć]

To zaskakujące, ale z biegiem lat zmieniło się nasze postrzeganie jajek. Jeszcze kilka lat temu twierdzono,

zobacz galerię

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl.

Polecane dla Ciebie
Pomocni lekarze