Nie każdą pisankę można zjeść. Sprawdź, jak przygotować jadalne pisanki (WIDEO)

Każdego roku z okazji świąt wielkanocnych przygotowujemy kilka lub kilkanaście kolorowych jajeczek. Później zazwyczaj lądują one w koszu na śmieci.

Aby nie marnować jajek, najlepiej po pomalowaniu zjeść pisanki. Zobaczcie, jak przygotować pisanki, które bez obaw można spożyć.

Domowe lifehacki:

7 powodów, dla których warto jeść jajka
7 powodów, dla których warto jeść jajka [7 zdjęć]

To zaskakujące, ale z biegiem lat zmieniło się nasze postrzeganie jajek. Jeszcze kilka lat temu twierdzono,...

zobacz galerię

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.