Pieczeń cielęca z kluskami kładzionymi (WIDEO)

Mateusz Gessler, juror w programie „MasterChef Junior”, syn znanej restauratorki oraz niezwykle utalentowany kucharz, przedstawi nam przepis na pieczeń cielęca, kluski kładzione oraz marchew duszoną z imbirem i gruszką. Danie wykwintne, proste lecz jego przygotowanie wymaga trochę czasu. Jednak, jak mówi Mateusz, lepiej wszystko przygotować powoli, staranie i co najważniejsze - z sercem, wtedy nie ma możliwości, aby nasz posiłek komuś nie smakował. Danie jest jednogarnkowe, więc w czasie gotowania będziemy mieli nawet czas na wypicie herbaty.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.