Nie wyrzucaj czerstwego chleba. Zrobisz z niego pyszny pudding (WIDEO)

Pożywne i zdrowe śniadanie to coś, na czym nam zależy, by dobrze zacząć dzień. Nie zawsze jednak mamy rano czas na jego przygotowanie, co często kończy się płatkami na mleku lub kanapkami. Co zrobić w takiej sytuacji? Dobrym rozwiązaniem jest przygotowanie sobie takiego śniadania dzień wcześniej. Blogerka kulinarna Katarzyna Bukowska podzieliła się z nami przepisami na tego typu szybkie i zdrowe śniadania. W jej menu pojawiły się: kokosowy pudding chlebowy z pistacjami, kasza jęczmienna z bakaliami i gorzką czekoladą oraz mini omleciki z zielonymi warzywami i szynką.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!