Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Trudne przypadki czyli jak poskromić Małego Terrorystę
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15-11-07, 12:23   #13 (permalink)
monika4
Mistrz

monika4's Avatar

facet to świnia fiu fiu fiu....

Miejscowość: dolnośląskie
Nastrój:
8 662 podziękowań w 4 258 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika monika4
Wyślij wiadomość przez Skype™ do monika4 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do monika4
Domyślnie

madalenka super wąteczek

witam pozostałe mamy terrarystów, to jednak pociecha, choć niewielka, nie być samą z problemem

u nas na razie najgorsze jest podawanie syropków, bo Kubuś przeziębiony, muszę to robić na siłę bo dobrowolnie nie wypije, reszta rodziny ucieka z uwagi na krzyk młodego, wyrywanie się i td. a ja muszę podać bo wiem, że to dla jego dobra

nie pomagają tłumaczenia, historyjki poglądowe nic a nic, po podaniu strzykawą lekarstwa od razu cisza jak nożem uciął

do tego wszystkiego Kubuś już super mówi i ostatnio usłyszałam, że jestem "stają małpą", oczywiście nie ma winnych, którzy nauczyli by go tego zwrotu, przyjmijmy, że usłyszał w tV

a co do spania to od urodzenia ktoś musiał przy nim być to wtedy spał, jeżeli tylko wyczuł, że jest sam to wrzask nie do opisania

do dzisiaj sam nie zaśnie, tylko muszę leżeć koło niego i to jeszcze dobrą chwilę po zaśnięciu

zabawa - zapomnijcie, że pobawi się sam, musi mieć kogoś do towarzystwa, najlepiej jak są wszyscy - mama, tata i babcia, jak tylko któreś próbuje wstać to zaraz - krzyk siadać!!!! i koniec albo rycz

ech życie

i kiedy ja mam czas poczytać język dwulatka - żeby sobie ulżyć i ułatwić???

serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849
monika4 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Parenting wspiera: