Cytat:
gosiaj napisała
hej grudnioweczki!
KTORA JUZ URODZILA????
ja wlasnie sprzatam, potem szybki prysznic i jade do szkoly troche dzieciom madrosci do glowy powkladac :-)
a potem pieczemy ze znajomymi ciasteczka swiateczne :-))))))))))))
wam kochane milego dnia...bede zagladala od czasu do czasu :-)
|
hmm swiateczne ciasteczka powiadasz ale smaka robisz no od samego rana
Cytat:
yasmelka napisała
ana miśka jest już zapiana jako Maria....z Anią sie udało i ostatecnie stwierdziła że chce Marysie...
dziewczyny no to wyscig rozpoczęty....heheh która następna......?
niektórym pozostało niewiele dni a panna to juz nam sie chyba przeterminowała.....ale coś ją tam strzyka więc pewnie niedlugo...a ciekawe jak tam sandra...
a widziałyscie walke? ja stalam i trzymalam sie za glowe....myślałam że pudzian tamtego zabije!! normalnie szopka.....dech zaparlo....
a niunia cyca chyba coraz lepiej.....znalazlam fajna pozycje - spod pachy.....dużo łatwiej i mi i miśce....i za każdym razem zlapie brodawke...bo tak to sie bardzo denerwowala...a jak sie juz zdenerwowala to już nie dala rady złapać.....ale grunt to pozytywne myslanie i odprezenie...mówie wam mam nadzieje że bede karmila bo to cudowne uczucie....
|
Cytat:
gosiaj napisała
Cytat:
yasmelka napisała
ana miśka jest już zapiana jako Maria....z Anią sie udało i ostatecnie stwierdziła że chce Marysie...
dziewczyny no to wyscig rozpoczęty....heheh która następna......?
niektórym pozostało niewiele dni a panna to juz nam sie chyba przeterminowała.....ale coś ją tam strzyka więc pewnie niedlugo...a ciekawe jak tam sandra...
a widziałyscie walke? ja stalam i trzymalam sie za glowe....myślałam że pudzian tamtego zabije!! normalnie szopka.....dech zaparlo....
a niunia cyca chyba coraz lepiej.....znalazlam fajna pozycje - spod pachy.....dużo łatwiej i mi i miśce....i za każdym razem zlapie brodawke...bo tak to sie bardzo denerwowala...a jak sie juz zdenerwowala to już nie dala rady złapać.....ale grunt to pozytywne myslanie i odprezenie...mówie wam mam nadzieje że bede karmila bo to cudowne uczucie....
|
no ladne imie marysia -super ze udaje ci sie karmic piersia oby tak dalej
hej yasmelka: super, ze tak dobrze ci idzie karmienie piersia :-) oby jak najdluzej!!!!
ja jeszcze nie, oprocz ciaglego latania na kibelek :-) no i w nocy budzi mnie twardy brzuch i bol jak na okres...taki na maxa, troche od krzyza...czuje, ze juz sie porod zbliza, ale wiem, ze jeszcze kilka dni musze poczekac...
mam tylko nadzieje, ze nie urodze w nastepny piatek- sobote, bo K jedzie do hamburga po samochod w pt wieczorem i wraca w sobote...
w domu posprzatane, teraz ide lezec w wannie kilka minut :-)
|
oj tak gosiu wielkimi krokami sie zbliza jesccze 11 dni tylko a mnie nic nie bierze jedynie wiadomo w nocy czlowiekowi niewygodnie albo påo pracy po dluzszym chodzeniu a tak to dalej nic
Cytat:
panna-em napisała
halo halo 
jestem i ja  nadal zapakowana ale juz cosik sie dzieje 
od wczoraj mam skurcze ale nieregularne, czasami mam co 10minut ale po 3 takich skurczach nie ma ich przez nastepną godzine.... co chwile znajduje na wkładce tego odchodzącego czopa
plecy mnie bolą, brzuch twardy, dzidzia mało ruchliwa a wogole to czuje sie do bani 
niech to sie juz zacznie na całego a nie mnie tak męczy 
noc prawie nie przespana bo albo siku albo skurcze albo niewygodnie 
|
obyc na weeken juz urodzila 1 pzreterminowana grudnioweczko
Cytat:
ana79 napisała
jestem już taka zniecierpliwiona tym czekaniem i męczeniem się,że zrobiłam sobie dziś ręczne pranie....ponoć pomaga....ale się uśmiałam,bo myślałam ,że wpadnę do wanny,bo tak brzuszek ciągnie do przodu
Sandra odezwij się!!!!!!!! a może juz tulisz maleństwo?
|
hahah ja to tak amm jak zmywam statki

normalnioe zeby gary mnie tak wciagaly do zlewu to porazka heheheh bo albo do zlewu se brzuch wsadz albo kolo ale i tak tzra sie schylac by umyc bo brzuch pzreszkadza czasem se przeklinam pod nosem kurde ale ten zlew jest daleko

28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka