Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Szpital Kliniczny im. prof. W. Orłowskiego
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-12-09, 22:26   #10 (permalink)
monikstar
Pierwsze kroki

monikstar's Avatar

Życie - to okres czasu, którego jedną połowę zatruwają nam rodzice, a drugą dzieci.

Miejscowość: warszawka
Nastrój:
163 podziękowań w 119 postach
Domyślnie

jestem po 2 cc w tym szpitalu. bardzo sie poprawiło.opieka lekarska bez zarzutu, jak zawsze, pielęgniarki, zostały te którym sie chce pracowac a nie za kare, wiec duza poprawa,ocena nizej niz lekarze, bo jedna ciągle była jakas naburmuszona, a moze po prostu miała złe dni, nadal nie kąpią dzieci, ale moze i dobrze
opieka nad dzieckiem pielęgniarska-duza poprawa, podobnie jak u pielęgiarek, zostali tylko chętni
sala jak sala, hotel z gwiazdkami to to nie jest, ale bardzo przyzwoicie. i znów miałam to szczescie ze byłam na 3 osobowej sali:) a 1 noc spędziłam sama z dzieckiem
wyzywienie nie narzekam, dieta lekkostrawna, pozdrawiam przesympatycznego pana, który roznosił posiłki.
bardzo polecam ten szpital. jakosc usług na bardzo wysokim poziomie. nie tylko w Lesnej Górze w TVP2 moze byc miło w szpitalu. wole taką"ludzka" placówkę niż nowoczesny wypasiony budynek z zimnym mało empatycznym personelem

kawa to podstawa
monikstar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry