Cytat:
monika4 napisała
to wredne co powiem, ale jest mi lżej, że jest takich sreberek więcej  mnie to już rodzina delikatnie podsuwała pomysł sprawdzenia czy przypadkiem Kuba nie ma ADHD
dzisiaj wymyślił sobie urządzanie berka w mieszkaniu (wstrętna pogoda, że żyć się nie chce), miejsca mamy sporo ale i tak trzeba było bardzo uważać, żeby Kubuś nie rozbił sobie o jakąś przeszkodę głowy
po godzinie biegania ja miałam dość, on nie
co do rodzeństwa to nam to raczej (nigdy nie mów nigdy  ) nie grozi, Kuba ma zostać jedynakiem, z wielu różnych względów
|
Oj niech juz ci nie wmawiaja ADHD bo wyjdzie na to ze wszystkie (no moze prawie wszystkie) dzieci to maja, moj po prostu jest zywym dzieckiem z czego sie ciesze, mam przyklad dziecka kolezanki jest 3 miesiac mlodszy od mojego a jest jakis taki nie mrawy, jak go posadzi tak siedzi (taka laleczka) i tylko sie usmiecha jakby nie wiedzial co ze soba zrobic, jak sie przewroci to nie wstanie tylko czeka az mama go podniesie ja swojego nie podnosze wychodze z zalozenia masz raczki, masz nozki to rusz sie mama cale zycie nie bedzie za ciebie robic tym bardziej jak pojdzie do zlobka (bo mam zamiar go zapisac) i co wtedy bedzie lezal i czekal az ktos mu pomoze- kocham go takiego jaki jest a jak komus on przeszkadza to ja nie zmuszam do kontaktow z nim :):):)
Cytat:
mrs_szaya napisała
Guniu u mnie juz wczesniej Kuba tak sie zachowywal. tak jest od poczatku
A tyym nienadążaniem za naszyi malymi trabami powietrznymi to ja mam to samo
i tez mecze sie z przesileniem
wczoraj siedzialam w mega balaganie bo malyu poprostu zrobil mexyk, i powywalal nawet bielizne M z szuflady, a ja siedzialam i palcem kiwnac mi sie nie chcialo nawet.... dopiero pod wieczór sie wzielam w garsc i jakos poszło
|
Nawet mi nie mow o trabie powietrznej bo u mnie dzis juz przeszla- ja nie wiem jakbym komus powiedziala ze juz dzis sprzatalam a pozniej ktos by tu przyszedl i zobaczyl co tu jest to nikt by mi nie uwierzyl i tak caly dzien ale z drugiej strony to dobrze bo mam duzo ruchu :):)
Mam nadzieje ze pogoda dzis dopisze i wyjde z malym na spacer bo juz mam dosc kiszenia dziecka w domu :) jak na razie jest jakos bezplciowo :)