Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdroje"
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23-11-09, 19:33   #7 (permalink)
kamila21l
Osesek

0 podziękowań w 0 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika kamila21l
Red face szpital Zdroje

W tym szpitalu urodziłam synka w styczniu 2009 r. Poród bardzo bolesny, odmówiono znieczulenia, na szczęście poszło szybko. Położna dużo pomogła. Niestety młoda pani doktor po porodzie wyłyżeczkowała macicę bez znieczulenia: koszmar, ból porodu to pryszcz w porównaniu z tym bólem. Zastanawiam się nad jakimś zadośćuczynieniem z tego powodu.
Po porodzie zostałam przeniesiona na patologię noworodka, ponieważ dziecko było chore. Tam zajęto się moim synkiem bardzo dobrze, nie mogę narzekać. Mną nie zajęto się w ogóle. Sala była bardzo ładna, jednoosobowa, widać, że oddział patologii noworodka był po remoncie. Bardzo pomocna pani specjalistka od laktacji, lekarze pediatrzy tez super. Jedzenie koszmarne, trzeba się samemu zaopatrywać.
Do tego szpitala trzeba tez zabrac wszystko dla dziecka, może z wyjątkiem pampersów i kosmetyków, które są na oddziale.

acha! i uważam, że jest to skandal wołanie od rodziców 150 zł. za poród rodzinny! Zdaje się, że dyrekcja tego szpitala ignoruje przepis, który mówi, że każdej kobiecie w Polsce poród rodzinny należy się bezpłatnie!

chciałam jeszcze dodać, że pod prysznic musiałam chodzić na sąsiedni oddział, tj. na położnictwo, ponieważ w łazience na patologii noworodka personel szpitala zrobił palarnię: salowe, pielęgniarki i lekarze!

Ostatnio edytowane przez Ann : 24-11-09 o 13:19.
kamila21l is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry