Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek: Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10-03-08, 21:51   #18 (permalink)
Gunia_G
Sprinter

Gunia_G's Avatar

trzeba byc twardym .... jak zelki z biedronki

Miejscowość: Kielce
Nastrój:
418 podziękowań w 323 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Gunia_G
Domyślnie

Grzecha u mnie to nie dziala ja wychodzac z domu mam wyladowany plecak roznymi smakolykami i nie tylko :0
Co do wagi to powiem wam ze cos w tym jest nie to zebym byla bardzo wychudzona ale dzieki mojemu dziecku w miare trzymam linie przy 168 cm wzrostu waze 52-53 kg,a moje dziecie wazy ze 12 ale ma okraglutka twarzyczke i kazdy zawsze mowi ze on jest pulchny a mnie sie wydaje ze wagowo jak prawie na dwulatka to jest w sam raz :)
Dzis bylismy na ponad dwugodzinnym spacerku z kolezanka i jej synkeim (3 miesiace starszy od mojego) i nawet zachowywal sie przyzwoicie- wydaje mi sie ze nasladowal kolege, wiekszosc spacerku szedl za reke no moze do czasu az sobie przypomnial ze mozna przebiec cale boisko i wspiac sie na gorke (cala pokryta blotkiem) wiec trzeba bylo sie ewakulowac, ale ogolnie jestem z niego dumna, zaczyna robic postepy :)
A co do siadania przy obiedziec to z tym roznie bywa, jak jest jogurt lub cos w opakowaniu jogurtopodobnym to sam sie rwie do siadania i nawet szelki chce zeby mu zapinac i siedzi grzecznie a jak jest pora obiadowa to roznie z tym bywa.
Ostatnio myslalam ze dostane zawalu, wchodze do duzego pokoju (tam jest jego krzeselko do karmienia- mam takie metalowe skladane a obok stoi stol i krzesla) a on z krzesla wskoczyl do swojego krzeselka (doslownie wskoczyl a odleglosc byla dos spora), zdarzylo mu sie wspiac po drabince (takiej domowej do wieszania firanek- niby nie duza ale jednak :)) na ostatni szczebelek i skakal na niej normalnie on mnie nerwowo wykonczy, nie patrzy tylko biegnie a jak chce cos zmajstrowac to takich ruchow dostaje ze ja wymiekam :)

Gunia_G is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry