Cytat:
Ulka 31 napisała
meg chodzi mi o takie mleczko z apteki, dostałam je od zaufanej aptekarki i Laponinka też pisala, że nie szkodzi nazwa to GELATUM ALUMINII PHOSPHORICI, na forach też pisze że nie szkodzi w ciązy
|
Dziękuję! Już mi nic na tą zgagę nie pomaga! Jaki to przesąd jest? Że się dziecko z włoskami urodzi? Bo ja coś mało obeznana w tych przesądach

Wiem, ze na zgagę też pomaga zwykłe mleko, tyle że ja nie moge, bo po tych produktach mlecznych to przeważnie wymiotuję, choć czasem mimo to skusze się na kakao.
A to takie w proszku jest może do rozrabiania, co podałaś?
Jutro ide na wizytkę, więc prosze trzymac za mnie rano (9:40) kciuki kto może. Co prawda to zwykła wizyta, bez usg (więc nadal się nie dowiem kto w moim brzuszku mieszka), ale kciuki nie zaszkodzą. Muszę poprosic o skontrolowanie tej mojej szyjki. No i jak nie zapomnę o zapytam co mój doktorek poleca na zgagę :)
Dziewczynki, jeszcze jedna sprawa. Chodzi o te numery telefonów. Przetrzymałam listę cały weekend i potrzymam jeszce jutro, bo wiem, że nie wszystkie z Was zaglądają tu na weekend, a we wtorek już porozsyłam, żeby każdy miał w razie czego. Jak ktoś jeszcze chętny to prosze o pw z numerem.
Do tej pory zgłosiły się:
krzyk_ciszy ,
kejranka,
Ulka 31 ,
Marmi ,
j.anna ,
lamponinka,
suchutka,
angela89,
martitaolivia,
k@chna ,
Monica , no i oczywiście ja :)