Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Szpital Powiatowy w Białogardzie
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20-10-09, 11:14   #1 (permalink)
agru
Osesek

0 podziękowań w 0 postach
Domyślnie

Jeśli chodzi o opiekę na oddziale ginekologiczno-połzniczym to nie mam żadnych uwag.Pielęgniarki są bardzo sympatyczne i serdeczne.Mam natomiast mnóstwo zastrzeżeń do pielęgniarek z oddziału noworodkowego.Zastanawiam się po co one tam są.Nie mają wogóle podejścia do kobiet po porodzie-wydaje im się że wszystkie są kobiety powinny mieć mnóstwo siły i radzić sobie same.Nawet żadna nie przyjdzie i nie zapyta o samopoczucie i nie zaproponuje że weźmie dziecko żeby można było choć godzinke lub dwie odpocząć.Najlepiej to oddać dzieci matkom a one siedzą i piją kawkę i pierdoły popychają.Jestem strasznie rozgoryczona ich zachowaniem.Za co biorą pieniądze?Ciekawa jestem czy jak one rodziły to też tak ich traktowano w szpitalu.Z tego co wiem,to było inaczej i kobiety po porodzie miały szansę na zebranie,a teraz... szkoda słów na to wszystko.Chodzą naburmuszone jakby za karę tam siedziały.Do dzieci,to trzeba mieć podejście i serce.
agru is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry