Cytat:
panna-em napisała
a no nie wspomnialas ze sie znalazla 
cherry mam nadzieje że jak już sie pogodziliscie to na amen i nie bedzie Cie juz nerwował i wszystko bedzie dobrze  mowisz że niosl cie na siku.... hehe smiesznie musialo to wygladac  teraz to powinien Cie cały czas nosic, nie tylko na siku a z tą miednicą to i ja mam masakre  od rana tylko leże bo jak wstałam to tak mnie zgieło że myslalam ze sie zlamałam  ale probuje wstawac bo chce zacząć robić te pozycje na kota dżinksa  żeby może dziecie pozycje zmieniło....za 2 tyg mam wizyte u swojego lekarza a w pierwszym tygodniu zapisze sie prywatnie do innego żeby isc z P  myslalam ze skoro bedzie 2.11 to do lekarza bedzie chcial isc jak najszybciej zeby zobaczyc dzidziulca i wogole a on mi mowi ze na piatek najwczesniej zebym sie zapisała....  tak jakos mi sie przykro zrobiło że nie śpieszy mu sie do etgo 
|
heh to nie bylo tak ze mnie cala musial podniesc bo nawet by mnie chyba nie udrzwignal

poprostu by nogi nie musialy dotykac mocno podlogi zlapal za paszki i do gory a ja wtedy sreptalam jak po wodzie hehe bo nie uciskalam miesni przy chodzeniu a tak to ja mam tak ze nie moge stanac na nogi taki paraliz chwyta od miednicy do ud jak nogi stawiasz
slychaj moz eon poprostu chhce przez 1 dni sie toba nacieszyc a nie po lekarzach ganiac
28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka