Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudnioweczki 2009 :))))
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-10-09, 13:46   #10180 (permalink)
cherry82
Mistrz

cherry82's Avatar

to juz 11lat!

Miejscowość: södertälje
848 podziękowań w 693 postach
Domyślnie

Cytat:
gosiaj napisała Zobacz post
Cytat:
agula7777 napisała Zobacz post
Taką samą widzielismy w sklepie-moze inny kolor?ale po co przepłacać?
fajny taka kolyska, tez patrzylam na takie cos, ale zdecydowalam sie w koncu na inna opcje...zobaczymy czy sie sprawdzi

Cytat:
panna-em napisała Zobacz post
gosiaj daj znac po szkole rodzenia jak pierwsze lekcje
oczywiscie, ze dam am znac, ale pewnie dopiero jutro, bo wroce o 20 do domu i najpierw bede musiala K zdac relacje, bo on to FBI i najchetniej to by pod drzwiami podsluchiwal co tam opowiadaja...i tak jest smutny, ze nie moze isc ze mna...

Cytat:
cherry82 napisała Zobacz post
noo nie wytrzymalam i oddalam to byla sekunda
niezla jestes...i jak tesciowa zareagowala? z tesciowymi to kurde trudne zycie...najlepiej na odleglosc i za mocno sie nie mieszac, nie krytykowac...ja swoja szanuje i zawsze cos przywioze do zarcia, albo ona cos zrobi i mi przesyla przez K w pudelkach...i ani ja w jej ani ona w moje zycie sie nie wpiep...my

Cytat:
agula7777 napisała Zobacz post
Kto wpada na gołąbki?-bo tyle ich narobiłam,ze będę przez miesiąc jadła:-)hahahha,a do tego leczo-zapraszam:-)
ja wpadam, ale dopiero pozniej, bo jestem po obiedzie i brzuch mi rozsadza...

w ogole to spac mi sie chce...

myslyscie nad kupnem chusty albo nosidla? my w sobote bylismy caly dzien w gorach z taka faja para (on pol japonczyk pol niemiec, ona japonka) i K kumplem...i ta parma miala swojego dzidziusia ze soba -7 miesiecy...ja ciagle prowadzilam wozek-teutonia (PATRYCJA UWAGA) i bylam zachwycona...chociaz pod gore ciezko bylo pchac...
przy wiekszych wpinaczkach dziecko szlo do nosidla na plecy i tata nosil...a my wozek...

ja to bym chciala chuste.....
jak ytesciowa zareagowala usiadla zaczela plakac wiec ja zaczelam przepraszac i przytulilam noi zmiekla ale ja sie ywprowadzilam powiedizalam z echche czasu a ona juz tego samego dnia wydzwaniala do mnie by mnie przepraszac bym wrucila ze sie zmieni itd to mi dalo satysfakcje trosze ze ona mnie pzrepraszala ale wrucilam dopiero po 2 tygodniach jakos w sumie nie potrzebnie ale przynajmiej zaczol moj maz szukac mieszkanie by samemu zaczac zyc

17.04.2009-2 piekne kreseczki
22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc
28.07.2009-masz juz 15cm
28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka
cherry82 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry