Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudnioweczki 2009 :))))
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 28-09-09, 10:20   #9028 (permalink)
yasmelka
Mistrz

na środku kupa po kotku ;)

Nastrój:
760 podziękowań w 590 postach
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do yasmelka
Domyślnie

Cytat:
panna-em napisała Zobacz post
niedzielne pustki na forum.....
ja wczoraj pochodziłam troszke po sklepach.....kupiłam kocyk, pieluszki tetrowe i flanelowe, smoczki, butelkę jedną narazie , kaftaniki, pajacyka i cieplejszą czapeczke..... za 6 tygodni czeka mnie odstawienie tabletek i wole już powoli sie nastawiać że wszystko się może zdarzyc przed grudniem..... zostały mi do kupienia pieluchy, kosmetyki dla dzidzi i materac do łóżeczka no i od siostry musze przytargać wózek i przewijak......
no to ty przyszykowana juz na calości......

Cytat:
patrycja`81 napisała Zobacz post
Cytat:
cherry82 napisała Zobacz post
Kurd etyle imprez mnie ominie swieta sylwek 8 stycznia urodzinki 21 stycznia imieninki treraz 19 pazdziernika mojego facieta urodzinki eheheh same okazje nie do zrealizowania
a ja mam abstynencje (alkoholowa,bo imprezek nie omijam)bez zadnych przerw od 26 grudnia 2007-kiedy sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy

wlasnie musze znikac z kompa bo maz mnie przegania
matko ja tez tesknie za piwkiem...i to jak...wódka to niekoniecznie ale powko to chętnie....taki zimny okocim mocny albo carsberg albo Lech.....o matko...

Cytat:
a ja zmykam do łóżka....coś ostatnio z zasypianiem mam problemy bo wczesnij niż przed 1 w nocy nie zasne
a dzis cały dzien co jakiś czas czuje jak mi dłonie drętwieją a jak sie po coś schylam to aż do łokcia mi czasami dojdzie a dłonie od wewnętrznej strony to jakoś dziwnie bolą? na tych "poduszkach" gdzie odciski się robią to jak próbuje ścisnąc dłoń to kurcze boli i nie ścisne jutro i tak ide do połoznej po recepte bo tabletki sie konczą (chociaż kilkanaście pod meblami są bo mi kiedys pudełko spadło i sie wszyskie wysypały) musze sie jej zapytac czy to normalne bo od wczoraj jakos tak czuje jak wcieram oliwke to u góry brzucha mam takie dziwne uczucie coś jakbyście sobie strupka odrywały no i jak chce sie przeciągnąc to mnie tak cholernie skurcze w łydkach bolą że później cały dzien ból po tym skurczu czuje mówie Wam babeczki im bliżej tym wiecej coś boli....
ahhhh a ja sama z tym wszystkim i jak tu nie ryczeć.....
ja te ostatnie noce też mam koszmarne...kurcze łydek są i stóp też....
moge spać tylko na prawym boku i czasami jak mae mi pozwoli to na plecach.....
a brzuch kochana to twardnieje mi cay czas......a wogóle to znowu mialam dzisiaj jakies sny erotik i budzily mni e skurcze masakra...brzuch bolal tak ze myslalam ze padne...
a kregoslup tez odmawai posluszenstwa....a i co jeszcze cos mnie zlapalo w prawej pachwinie i musze wstajac noge reka na ziemi klasc...no coz tak to jest czasamijest super z czasami jak zlapie to wszystko na raz....
musimy sie trzymac....jeszcze troszke...pozatym panna ty juz 30 tydzien...to cudowne.....trzymaj sie jeszcze te 6 tygodni dasz rade....ja jeszcze 9...

Cytat:
a do mojej wyzej wylewnej wypowiedzi zapomnialam dodac że chyba mi brzusio czesciej twardnieje wiec cos mi sie wydaje ze na te ostatnie tygodnie dawke prochów trzeba bedzie zwiekszyc tyle dobrze że idzie sie przyzwyczaic do nocnego i wczesnoporannego wstawania przyzwyczaic......

ale mam do was pytanie
na te becikowe zakichane trzeba miec zaswiadczenie że było sie pod opieką lekarza od max 10tc do konca a jesli ja zmienie lekarza to ktory ma mi to wystawic?? lepiej ten ktory jest teraz nieswiadomie wypisze juz do konca czy temu nowemu powiedziec o wypisanie świstka czy co oni tam dają? bo czytalam ze takim zaśwoadczeniem moze byc karta ciazy ale polozna powiedziala ze u nas w szpitalu nie oddadzą mi tej karty złodzieje pieruńskie
nie mam pojecie moze warto to skserować...chyba tak zrobie..

yasmelka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla yasmelka za ten post przesyłają:
panna'em (28-09-09)