witam :)
ale kochane babeczki z Was, malo dzis czasu mialam wiec postanowilyscie duzo nie pisac, dzieki za zrozumienie
Cytat:
justyna@ napisała
I oczywiscie dla wszystkich 
olimpijka mnie tez maz obiecał syna he zobaczymy co z tego bedzie ja planuje trójke dzieci tylko najpierw musze zmienic mieszkanie na wieksze lub mały domek tylko ciiiiiiiiii bo mój M wie tylko o dwójce dzieci 
|
no to pieknie, za plecami meza tak planowac
Cytat:
Gośka napisała
Witajcie.Melduje ze zyje ale jest krucho.Dochodze do siebie po zabiegu ale rana jeszcze gorzej boli niz po cc. Szpital w Tcz nadaje sie do sądu, zszyli mnie wewnatrz nierozpuszczalnymi szwami i dlatego zaczelo ropieć.Ledwo chodze. Na szczescie M ma jescze urlop, to zajmuje sie Amelką. Widze ze bardzo zblizyli sie do siebie. Na szczescie w domku jest spokoj. Szpital mnie przytlaczal.Dziekuje za smski, od razu sie czlowiekowi cieplej na sercu zrobilo. Buziaczki
|
trzymaj sie kochana, jak dobrze ze juz w domu, i widzisz, nawet mezowi to dobrze zrobilo bo sie do malej zblizyl :)
Cytat:
Olimpijka napisała
Ma ktos wiesci od Bloomoo??? co u nich??
|
juz doczytalam co ann napisala, niech zdrowko szybko wraca!!!
serdecznosci dla Uliski!!! i dla Alusi!!!
a u nas w porzadku, maly nadal antybiotyk, jedne krople przestalam dawac bo go tak pobudzaly ze zle spal w dzien i wieczorem oczy mu sie zamykaja a nie potrafi zasnac. wrrrrr, wiec zostal antybiotyk, syrop i krople do ucha :)
a mnie wolniutko wraca glos........