Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Luty 2010:)))) wszystkie przyszle
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21-09-09, 11:06   #5036 (permalink)
Marmi
Sprinter

Marmi's Avatar

there's no such thing as grown up

Miejscowość: Fr
Nastrój:
2 626 podziękowań w 1 328 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Marmi
Domyślnie

kachna ja też z pomorza ale u mnie dziś słoneczko :P wyślę ci trochę, żeby u ciebie też się poprawiło no i mam nadzieję, że dzieciaczki szybko poczują się lepiej, trzymam kciuki!

suchutka kuruj się :* mam nadzieję, że ci już niedługo przejdzie i będziesz zdrowa jak ryba

anulka nareszcie Twoje maleństwo chce sę pokazać ;) teraz czas na ciuchy ciążowe i dumną minę

kingusia pewnie twój dzieciaczek starszy jest niż na początku wyznaczono dlatego taki duży ;) a ja jak w domku jestem to też się codziennie z miśkiem budzę rano i już później zasnąć nie mogę... ale to całkiem praktyczne może się okazać jak już nasze maluszki będą nas rano budzić będzie nam się łatwiej wstawało ;)

no i lamponinka strasznego smaka mi zrobiłaś na ten makaron - chyba też będę musiała sobie taki zrobić

zmykam na uczelnie męczyć promotora, trzymajcie kciuki, bo muszę go namówić, żeby mi załatwił takiego recenzenta co sobie wybrałam

buziaczki!! miłego poniedziałku

Marmi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry