Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 14-11-07, 09:48   #1616 (permalink)
martusia
Mistrz

martusia's Avatar

moje kochane chlopaki :-)

Miejscowość: Dublin / Poznań
Nastrój:
1 467 podziękowań w 1 136 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika martusia
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do martusia
Domyślnie

dziendoberek :Uśmiech:

mada ja tez czesto tesknie do tych dni sprzed ciazy.. imprezy, znajomi, wyjazdy, wypady itp itd.... ale jak spogladam na mojego bartoszka to niczego nie zaluje, a wiem ze za pare miesiecy znow zaczne wychodzic
mada, ja tez juz mam dosc karmienia piersia i chcialabym przejsc na butelke. postanowilam wytrzymac do konca 3 miesiaca i potem butla. z moimi cycami ciagle cos nie tak, jak nie zapalenie to teraz maly ma plesniawki i chyba cos od niego zlapalam..:Smutny:

VeAnn te bole to pewnie kolki. moj tez to ma.. normalka, trzeba to przeczekac i tyle

ja postanowilam dzis ze zaczynam diete i zobaczymy czy malemu przejda bole brzuszka. bede pila tylko wode, na sniadanie owsianka na wodzie, na obiad ryz i marchewka lub jablkiem, na kolacje buleczka - jak po tygodniu nadal beda bole to znaczy ze to nie od tego co jem... zobaczymy

wczoraj bylam na basenie pytac o zajecia dla matek z dziecmi i okazalo sie ze dopiero jak maly skonczy rok to mozemy sie zapisac. póki co to pani powiedziala ze w czasie kapieli nalezy malemu pryskac twarz i go chlapac by sie oswoil z woda.

milego dzionka zycze

martusia is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry