dziendoberek :Uśmiech:
mada ja tez czesto tesknie do tych dni sprzed ciazy.. imprezy, znajomi, wyjazdy, wypady itp itd.... ale jak spogladam na mojego bartoszka to niczego nie zaluje, a wiem ze za pare miesiecy znow zaczne wychodzic
mada, ja tez juz mam dosc karmienia piersia i chcialabym przejsc na butelke. postanowilam wytrzymac do konca 3 miesiaca i potem butla. z moimi cycami ciagle cos nie tak, jak nie zapalenie to teraz maly ma plesniawki i chyba cos od niego zlapalam..:Smutny:
VeAnn te bole to pewnie kolki. moj tez to ma.. normalka, trzeba to przeczekac i tyle
ja postanowilam dzis ze zaczynam diete i zobaczymy czy malemu przejda bole brzuszka. bede pila tylko wode, na sniadanie owsianka na wodzie, na obiad ryz i marchewka lub jablkiem, na kolacje buleczka - jak po tygodniu nadal beda bole to znaczy ze to nie od tego co jem... zobaczymy
wczoraj bylam na basenie pytac o zajecia dla matek z dziecmi i okazalo sie ze dopiero jak maly skonczy rok to mozemy sie zapisac. póki co to pani powiedziala ze w czasie kapieli nalezy malemu pryskac twarz i go chlapac by sie oswoil z woda.
milego dzionka zycze