Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24-08-09, 18:05   #4860 (permalink)
drodka
Spacerowicz

drodka's Avatar

Miejscowość: Gdańsk/Dublin
Nastrój:
332 podziękowań w 230 postach
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do drodka
Domyślnie

Witam
dołączam do grona przeziębionych, na dodate wyskoczyła mi opryszczka.

Łasica-masz rację te pajączki tutaj są niezłe, jakby specjalnie tuczone.Nie mam pojęcia skąd się ich tyle bierze, w każdym razie codziennie trzeba polować jak w PL na komary ;-) Najgorsze, że włażą wszędzie-w ciuchy, do łóżka, nieczego się nie boją.

Agula-a próbowałaś nie drzemać w dzień? Ja od pewnego czasu tak robię i nocki przesypiam całe (nie licząć WC, ale i tak zasypiam dalej), a w dzień idę na leżaczek z kocykiem i książką.

Mart-naprawdę nie ma co martwić się parciem na zapas. Mówię Ci, nie będzie tak źle-ja też nie wiem jak sobie poradzę, ale muszę i każda z nas musi.

Obawy czy damy radę-każda ma i to nieuniknione, które dziecko to by nie było. Każde inaczej się chowa.
Asia - pogadaj z rodzicami, ze na początku rodzeństwo powinno być razem.A potem to pewnie nie raz skorzystasz z ich pomocy nad małą.
Aisha - może ponowne mycie okien pomoże, albo popranie firanek i wieszanie. W każdym razie ciesz się każdym dniem, bo dla malucha to lepiej.

drodka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry