Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18-08-09, 12:43   #4658 (permalink)
łasica
Biegacz

łasica's Avatar

moze dla świata to tylko dziecko ,dla mnie to dziecko to caly świat.

Miejscowość: katowice
Nastrój:
439 podziękowań w 341 postach
Domyślnie

witajcie kolezaneczki-slaby ruch tu dzis ,wnioskuje zbyt slonecznie!!ale chyba trzeba sie cieszyc tym sloneczkiem bo wszyscy mowia ze wrzesien bedzie deszczowy.....jakies glupoty ,przeciez zamawialam swietna pogode;)
Aisha z tym psychologiem nie przesadzajmy,aczkolwiek dziekuje za uznanie:)
MAdzia no wlasnie-oco Wy sie tak klocicie?????mialas wyluzowac i olac pare spraw.pisz nam jak najszybciej o co chodzi ,a jemu napisz smsa ,ze denerwuje nie tylko Ciebie ale Witorie i Malenstwo tez.....

moja koleznaka przyniosla mi wczoraj bluzy tak na od 9 do 12 miesiecy dla chlopca ,sliczne te bluzy jak nie wiem ,ale taaakie duze mi sie wydaja.teraz mam takie malusie.
Marta ja tez jak sie obudze to albo marze albo czytam ksiezke .a Ty juz w domku bedziesz siedziala czy na wyklady jeszce bedziesz biegac ,bo my juz na ostatnich nogach prawie.ja niby jeszce czasem chodze z M do pracy ale to bardziej z przyjemnosci niz koniecznosci.dzis kolezanka mnie zobaczyla z zakupami i postanowila mi pomoc przyniesc do domu i sie ....zasapala ,powiedziala ze za szybko chodze taki mam glipi temperament bo serio powinnam zawolnic.

Irysowa trzymamy kciuki za pozytywny rozwoj wydarzen w zaiwazku z Towim malzenstwem ,bo rozumiem ze mimo spokoju jestes niepewna.
co sie dzieje z tymi facetami.....moze tak im objawia sie strach.Moj M np dzis nagle mowi ze dziecko bedzie za "2 tygodnie" a mu ten biznes zle idzie i normalnie mi sie zaiesił i posmutnial....a przeciez wszystko jestjak w najlepszym porzadku :/ chyba zaczal sie bac tez ,ale dobrze ze na mnie sie nie wyrzywa-zreszta sprobowal by ,jako matka mam sily za dwoch wiec moglo by byc nieciekawie tym bardziej ze on teraz schudł i wazymy tyle samo:):)
po[isalam Wam troche glupotek ale to po to zebyscie sie nie nudzily:)
a gdzie Mojra Agnieszka Minu....?rozpakowane moze?