Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 17-08-09, 10:32   #4621 (permalink)
łasica
Biegacz

łasica's Avatar

moze dla świata to tylko dziecko ,dla mnie to dziecko to caly świat.

Miejscowość: katowice
Nastrój:
439 podziękowań w 341 postach
Domyślnie

witam sie i ja
nawet nie wiem od czego zaczac bo tez przez ta pazdziernikowecze nie moglam rano juz spac i sie kotłowałam od 5:30 .brak slow pomodle sie za nia..Dlaczego nie jest tak ze kazdy z nas ma taki sam start czyli rodzi sie !! zdrowy i silny ...
Martusia witamy Cie ,tak jestem pogromca tesciowych wiec jak bedziesz miala jakis problem -call me
Aisha jeszcze 3 dni..tylko uwazajcie :0 z tymi pozycjiami bo wlasnie jestem po wizycie u mojej G i mowie jej ze chcialabym ur tak okm 10/15 wrzesnia ,czy ma jakies przeciwskazania : a ona mowi mi ze skoro jestem taka niecierpliwa to duuoz sexu mi zaleca ,M bedzie zadowolony tyle miesiecy abstynecji wiec jak sie do mnie dorwie to pewnie pojade odrazu .A ja odrazu pomyslalm o Tobie wiec sama wiesz jak jest....
u nas tez upalnie ale to nic .damy rade .wczoraj tez pieknie odpoczelam wiec mam sily
SekundkoOlivka juz poszla do przedszkola ,?dzis? przeciez jest 17 sierpien!!!zawariowali i zabrali dziecku wakacjie -protestuje
ide sie poloze na chwilke ,albo pojade na zakupy ,zobacze jak moj M..
MIlusiego dnia