Witajcie Mamulki!!!
Pogoda się zepsuła, to nasmarowałyśmy tyle postów, że hoho
Co do ubranek, to my mamy sporo i to w różnych rozmiarach, więc na jakiś czas starczy. Większość "ubrankowych" zakupów robię w Auchan. Bodziaki kupowałam tam nawet po 2,50 zł, a także po 3-4 zł. Zaopatruję się najczęściej kiedy są promocje. Ubranka jakościowo są naprawdę niezłe. Musimy kupić kombinezon na zimę, ale jeszcze się z tym wstrzymuję, bo mój synulek rośnie jak szalony
AgulaMamula to faktycznie troszkę tych pobudek w nocy masz... Dobrze, że nie wracasz narazie do pracy, bo ciężko by było wstać i "przytomnie" pracować ;-)
Martuska1980 z tymi uszkami przy ząbkowaniu to ciekawostka... Zacznę obserwować Miłoszka... Zobaczymy czy targa uszka ;-)
Zaynab Sto lat dla Yasminki!!! Dużo zdrówka!!!
sylwia77 a kiedy Ty Kochana wracasz do pracy??? Nie zazdroszczę Ci sytuacji z wyborem niani... kurczę, to nie jest łatwe... A z tą kamerą to wcale nie jest śmieszne!!! Ja też bym zamontowała... ;-)
mamma u nas ze ślinieniem dokładnie to samo... Istny potok-ślinotok
Kamidianka z marudzeniem u Miłoszka jest to samo, ale nie wiem Kochana czy to jakiś skok, czy nasze dzieci robią się coraz cwańsze i w ten sposób domagają się uwagi... Miłosz opiera się na nóżkach tyłek idzie do góry i ramiączka rónież i do tego "eeeeee" a to oznacza - weźcie mnie na ręce
Agnieszka31 mam nadzieję, że to tylko "letnie przesilenie" i niedługo do nas "tak całkiem" wrócisz... U Ciebie wszystko w porządku???
gabalas super, że u Was w żłobku są takie fajne warunki! Oddając dziecko jest się dużo spokojniejszym mając pewność, że zrobią mu krzywdy...
Pozdrówka Mamulki i spokojnego popołudnia życzę!!!