Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-08-09, 14:39   #4457 (permalink)
pl_aisha
Sprinter

pl_aisha's Avatar

Kochany Urwis.

Miejscowość: Tczew
Nastrój:
594 podziękowań w 469 postach
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do pl_aisha
Domyślnie

Wróciłam ze spotkania z położną i jestem niezadowolona W szpitalu się pozmieniało i nie ma takiej możliwości, żeby położna dojechała do szpitala jak nie będzie miała dyżuru a ja zacznę rodzić - wiadomo takie "wynajmowanie" położnej jest nie legalne ale teraz bardziej zaczęli zwracać na to uwagę. Pocieszyła mnie tym, że jeśli zacznę rodzić a jej nie będzie to znajdzie mi położną która ma akurat dyżur, żeby się mną zajęła. Mam przyjść do niej po 20 -stym jeszcze pogadać o wszystkim i podłączy mnie pod KTG i sprawdzi jak przygotowania do porodu czy już coś się dzieje czy nic się nie rusza. Co do finansów nic nie powiedział w sumie tylko tyle, że to już po wszystkim załatwimy, mogła mi chociaż powiedzieć na jaką kwotę mam się szykować, mam nadzieje, że 500zł nie przekroczy.

Cytat:
łasica napisała Zobacz post
wlasnie ta stara prukwa zadzwonila ze upiekla dla mnie ciasto i cz moze wpasc-powiedzialam ze nie mzoe bo zajeesta jestem jak cholera:)(pisaniem na forum chyba).....przyjdzie jutro
Łasiczko masz u mnie nobla za to

MartAmbitne plany, życzę żeby się wszystkie spełniły

Co do teściowych czemu zawsze jest tak, że to kobieta ma problem z teściową