Witam Kochane
W końcu pogoda dała nam trochę odetchnąć

ale podobno po 20 -stym mają być upały nawet ponad 30 C

ehhh
Dziś mam spotkanie z położna która ma być ze mną przy porodzie, ciekawe ile będzie sobie życzyła
Mart Mój N jest poprostu tak nauczony bo przez lata jego ojciec tylko utrzymywał rodzinę i tak miał wpajane od małego ze to facet mus utrzymać rodzinę jeśli ją już założy. Ja nie mówię, że teraz się rozłożę jak "żaba na liściu" i oprócz zajmowania się dzieckiem nie będę nic robiła, chociaż do pracy pójdę dopiero jak dziecko będzie mogło iść do przedszkola bo nie mam z kim malucha zostawić a jeśli mam zarabiać 1000zł a za opiekunkę płacić 700 zł no to na logikę wolę z dzieckiem sama siedzieć. Poza tym mój N sam powiedział, że do puki nas na to stać i maluch nie pójdzie do przedszkola mam siedzieć w domu.
Co do majtek ja mam 10 sztuk czyli 2 paczki po 5 wolę mieć więcej niż mniej
Łasica Twoja teściowa ma humory gorsze jak kobieta w ciąży ale ja bym wojnę jej zrobiła na Twoim miejscu, widzę, że jesteś bardzo opanowana. Moja teściowa jak coś gada to zazwyczaj do mojego N i nie mam jak jej wszystkiego wygarnąć, jak ja bym chciała żeby mi coś prosto w oczy powiedziała albo chociaż przez telefon

Ostatnio tez kurwicy dostałam bo mój N kupuje od ojca samochód i chciał, żeby przyjechał do nas i mu go przywiózł na co matka jego wyskoczyła, że ma po przyjeździe do PL przyjechać do nich do Bydgoszczy w końcu to tylko jeden dzień by mu zajęło na co on stanowczo powiedział nie bo ja jestem teraz na ostatnich nogach i mogę w każdej chwili urodzić i mnie nie zostawi jego mądra matka stwierdziła, że na pewno nie urodzę bo mam brzuch wysoko dodam, że widziałam mnie 2,5 m-ca temu

i jak tu szału nie dostać nie dość, że całą ciąże sama jestem to te ostatnie dni które chciałabym spędzić z moim N teściowa chce mi zabrać a dla mnie teraz ten jeden dzień to bardzo duuuużo !
Przyłączam się do Ciebie jestem z tych nie zadowolonych ;)
Sekundko Filipek nadrabia ciche dni
Agula daj znać jak po USG czy wszystko jest ok