Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpień 2009
Wątek: Sierpień 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10-08-09, 18:15   #16550 (permalink)
ferinka
Mistrz

ferinka's Avatar

Mam wspaniałego synka :)

Miejscowość: Kraina szczęścia ;*
Nastrój:
1 368 podziękowań w 1 057 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika ferinka
Domyślnie

Cytat:
kaja09 napisała Zobacz post
witam poniedziałkowo...
u mnie też nic się nie dzieje..właśnie wróciłam z ktg i Mała ma się doskonale, położna pow,że jest z niej "happy baby" i nie zanosi się,żeby jakieś wyjście się szykowało...mam mini skurcze (takie do 40 ogólnie,ze 2 były na 60 i nic poza tym..ja ich prawie nie czuję...) ...rozwarcia nie ma, nic się nie dzieje...a termin na sobotę 15.08...jak się nic nie ruszy to na 20 mam wizytę na kolejne ktg i masaż szyjki,ale pow mi to samo co Kasiuni,że nie ma co wywoływać jak się nic nie dzieje, bo wywołany poród to sztuszczny poród i wolno postępuje i bardziej się umęczymy i ja i dzidzia bo wiadomo,moja jest sporawa i właśnie z tego wzgl,lepiej jak sama zacznie wychodzić bo wtedy moje ciało naturalnie podejmie współpracę z dzieckiem...no i nie pozostaje mi nic jak czekać :(
a spać też nie mogę,męczę się okropnie... idę posprzątać trochę,może się cosik ruszy....później doczytam, teraz zmykam, pozdrawiam Was wszystkie!!!!
a! i u mnie też dziwnie forum chodzi,albo się nie odpala,albo jakieś dziwne okna mi otwiera, jak chcę np podziękować to mam komunikat,że "nie mam uprawnień" i każe mi się od nowa logować!!! dlatego czasem nie dziękuję...ale wdzięczna jestem za szystkie Wasze słowa wsparcia!!!!! buziaki!!!!
jak czytam słonko o twojej wizycie na KTG to dokładnie tak było na mojej ostatniej wrr... kto by pomyślał że ta moja cipka taka cnotliwa i niechce skrócić tej swoje szyjki nawet mm :(

A co do forum, też miałam z tym problem i po prostu zeszłam z kompa bo mnie już szlak trafiał.

Cytat:
ania_83 napisała Zobacz post
wiadomość od Agaa875:
"Dopiero dziś miałam cesarkę. Mała 2930g i 52 długa. Przekaż dziewczynom na forum jak możesz. Agaa875"
Napisała jeszcze: "Czuję się dobrze, zaczyna mi pomału czucie wracać. Ale do wieczora muszę leżeć"

Gratuluję!!!!
Gratuluje kochana:)

Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiotą - najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
ferinka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla ferinka za ten post przesyłają:
agaa875 (28-09-09)