Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06-08-09, 14:28   #4323 (permalink)
łasica
Biegacz

łasica's Avatar

moze dla świata to tylko dziecko ,dla mnie to dziecko to caly świat.

Miejscowość: katowice
Nastrój:
439 podziękowań w 341 postach
Domyślnie

Cytat:
pl_aisha napisała Zobacz post
Łasiczko a bo to zostało jeszcze po ostatnim bólu :P

To nic nie da, że zrobię sobie listę bo bym musiała z nią iść i Ginowi przeczytać co by śmiesznie wyglądało :P
dlaczego glupio wyglada ,ja zawsze wchodze wyciagam liste i pytam ,a Gin kiedys mi powiedziala ze ona wlasnie lubi mnie za ta liste bo i ona jest pewna ze niczego nieprzeoczy,nigdy sie ze mnie nie smiala.serio ale wam i tak ile tych wizyt zostalo 2? wiec nie ma cois ie juz martwic

wiecie co sie stalo-a cos milego o 13 przyszla do mnie moja Polozna!! przyszla zeby mnie przygotowac jak karmic piersia(kazala wystawic piers a M wybuch smiechem...dupek) jakie kosmetyki dla dziecka najlepiej kupic np na pepuszek(spirytus zwykly i go rozcienczac)co biore do szpitala i wogole przegadalysmy godzine ,,,posluchala tetna M tez ,przez ta trąbkęale mi milo bylo ze wpadla.bardzo jej sie podobało wszystko co przygotowalam dla NAtana chialam malowac pokoj jeszce ale powiedziala ze po co jest czysciutko i odradza ,niestyty uslyszala to M i juz nie ma ochoty...
ale obiadku jeszce nie mam wiec zmykam.u nas nie pada ale jest pochmurnie...ja daje rade:)

Ostatnio edytowane przez łasica : 06-08-09 o 14:30.
łasica is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Parenting wspiera: