Cytat:
pl_aisha napisała
Łasiczko a bo to zostało jeszcze po ostatnim bólu :P
To nic nie da, że zrobię sobie listę bo bym musiała z nią iść i Ginowi przeczytać co by śmiesznie wyglądało :P
|
dlaczego glupio wyglada ,ja zawsze wchodze wyciagam liste i pytam ,a Gin kiedys mi powiedziala ze ona wlasnie lubi mnie za ta liste bo i ona jest pewna ze niczego nieprzeoczy,nigdy sie ze mnie nie smiala.serio ale wam i tak ile tych wizyt zostalo 2? wiec nie ma cois ie juz martwic
wiecie co sie stalo-a cos milego

o 13 przyszla do mnie moja Polozna!! przyszla zeby mnie przygotowac jak karmic piersia(kazala wystawic piers a M wybuch smiechem...dupek) jakie kosmetyki dla dziecka najlepiej kupic np na pepuszek(spirytus zwykly i go rozcienczac)co biore do szpitala i wogole przegadalysmy godzine ,,,posluchala tetna M tez ,przez ta trąbkę

ale mi milo bylo ze wpadla.bardzo jej sie podobało wszystko co przygotowalam dla NAtana

chialam malowac pokoj jeszce ale powiedziala ze po co jest czysciutko i odradza ,niestyty uslyszala to M i juz nie ma ochoty...

ale obiadku jeszce nie mam wiec zmykam.u nas nie pada ale jest pochmurnie...ja daje rade:)