Cytat:
newania napisała
Cytat:
patrycja`81 napisała
|
Poczytałam sobie i stwierdziłam, że dużo alergenów jadam (czekolada, orzechy, truskawki też były, ryby, jaja, mleko i jego przetwory), ale mała na to nie reaguje, więc chyba jest ok ;)
W ogóle to ostatnio mam taki apetyt, że mogłabym jeść na okrągło i przez to nie mogę się zmusić pójść na rtg, na który mam być na czczo i wypróżniona :(
Agnieszka i jak tam noc? Spokojna?
Miłego dnia Wam życzę!!
|
Wiesz jakbyśmy się tak pilnowały z tym jedzeniem jak piszą (ale link fajny-ogólnie strona
patrycja`81jeszcze raz dzięki) to pewnie prawie nic byśmy nie jadły np. ja jadam duże ilości jogurtów i pochodnych mleka -i jakoś mu nic nie jest . Za to np. wysypało go po barszczu czerwonym , a podobno taki zdrowy . Chyba to zależy od układu pokarmowego dziecka. A może jest jakaś zależność od tego co się jadło w ciąży?????? jak myślicie???
My dzisiaj już po szczepieniu nie było aż tak zle, maść pomogła , było tylko jedno wkłucie i obyło się bez płaczu. Pan doktor oczywiście go zważył i waży
7100 czyli przybrał przez 6 tygodni - 1250, a jego masa urodzeniowa to 3790 , więc chyba wszystko w normie:)
Miłego popołudnia :)