właśnie wróciłam z wizyty. Moja mała niunia ma już 45 cm i waży conajmniej 2200g:) Moj lekarz nie mógł powiedziec dokładnie bo jakoś nie mógł jej uchwycić:) ale powiedział, że nie wazy mniej niz 2200g , że tyle wazy na pewno, może nawet wiele wiecej.
Co do podrażnienia... Zaleciła mi tantum rose to płukania, maść Clotrimazolum i globulki dopochwowe co juz kiedyś mialam Pimafucin. mam nadzieje, ze po tym mi minie bo na prawde nie wygląda to za ciekawie, a dyskomfort jest ogromny.
mmadzia nasza córcia będzie się nazywać Julia Hanna. Chciałam żeby było odwrotnie Hanna Julia (Hania po mojej mamie, ktorej tak wiele zawdzieczam), ale niestety mój mąż nie bardzo jest zadowolony. Dlatego on "ochrzcił " naszą tancerkę pierwszym imieniem. A Ty masz jakieś propozycje co do swojej niuni?:)
A tak na marginesie... dzisiaj dowiedziałam się, ze nasza tancerka w koncu obróciła się główką w dół ! I dobrze, bo kończy się juz 8 miesiac, a ja zaczęłam się martwić. Najlepsze jest to, ze nawet nie zauwazyłam kiedy to zrobiła

Fakt faktem od poniedziałku zrobiła sie bardziej ruchliwa, ale myślałam, ze moze coraz mniej ma miejsca..