Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Luty 2010:)))) wszystkie przyszle
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21-07-09, 20:35   #1011 (permalink)
Monica
Biegacz

Monica's Avatar

Monika

Miejscowość: New York
Nastrój:
1 763 podziękowań w 853 postach
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Monica Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do Monica
Domyślnie

Witam Was dziewczyny:)
Ale sie rozpisalyscie, fakt ze nie bylo mnie tu pare dni, wiec mialam duzo do nadrobienia, ale przeczytalam wszystko, ufff... jestem na biezaco:)

Witam now kolezanki, Zoska, Angelaa89 i Gdanszczanka 27 - gratulacje!

Moja podroz na Niagare byla udana, fakt ze wrocilam zmeczona ale warto bylo jechac:) No i oczywiscie ze to bzdury ze kobiety w ciazy na statki nie powinny wchodzic, ach ta moja mama, powiedzialam jej zeby lepiej nic nie mowila niz takie glupoty wygadywac. Troche mi to dalo do myslenia jak mi to powiedziala ale na zdrowy rozum, gdzie w tym logika. Wrocilam cala i zdrowa i pelna wrazen:)

Acha, wczoraj widzialam moja dzidzie na ekranie, dostalam zdjecie, jak bede miec czas to wkleje. USG wyszlo dobrze:) Wzieli mi tez krew z palca, za tydzien maja byc wyniki. Troche sie stresuje - to czekanie jest najgorsze, ale mysle sobie ze i tak na to nie mam wplywu jakie beda, wiec po co sie denerwowac. Ach ta natura ludzka.

Monica is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry