Czesc dziewczyny:)
Po pierwsze musze sie pochwalic, ze wreszcie cos sobie kupilam i to nawet w galerii 200 m od domu, a zjezdzilam pol warszawy:) To tylko jeansy, ale tak mi sie spodobały, ze zwariowałam. Fakt kosztowaly sporo, ale i tak po duzej przecenie jak na ta marke. Juz mi troszke lepiej, bo myslalam, ze nic na siebie nie dostane. Znalazlam tez fajna sukienke, w sam raz na chrzciny Wiktora, ale musze jutro isc sama ja przymierzyc, bo z Adrianem to nie robota:)
Adi dzis nauczyl sie nowego slowa, a mianowicie "włosy". Ja jego nie rozumiem tyle jest bardziej przydatnych słow, a on takie musial zalapac:)
Sebastian podpisal juz umowe, niebawem ma dostac samochod zastepczy, zanim przyjdzie dla niego zamowiony, takze bede mogla pojechac do Torunia, choc w najblizszy weekend to chyba Torun przyjedzie do mnie:) Juz sie nie moge doczekac:)
Gosiu oj postawilabym Ci jakiegos drinka, ale w domu brak ostatnio. S. tylko piwo i wino, a ja ostatnio nic nie pijam:) Co do ksiezy to zgadzam sie z Toba, to bardzo ciezki temat... Ja mam dwie ciocie zakonnice( a wlasciwie juz jedna, bo druga zmarla). Obie prowadzily dom samotnej matki i czasem do nich jezdzilam. Wspaniale kobiety i naprawde z powolaniem:) Normalnie nie sposob bylo je nie kochac:) odpoczywaj kochana:) mam nadzieje, ze Kacperek da Ci pospac:)
Kim gdybym ja miala synka bylby Krystian tzn. jesli bede miala:) Doszukalismy sie, ze w rodzinie S. od od 5 pokolen imiona meskie koncza sie na -an, wiec chcemy kontynuowac tradycje, mamy juz Adriana, wiec teraz bylby wlasnie Krystian:) Pozostale imiona tez ladne. Ach te wstretne chorobska, nie daj sie wirusowi:) czyli dobrze mi sie wydawalo, ze jestes wysoka. Marzylby mi sie taki wzrost:)
madzia juz widze Twoje zdjecia, bardzo ladnie z Qbim powychodziliscie, a druga dzidzia pasuje do Ciebie jak nic:) Szkoda, ze tylko na wielkanoc przyjezdzacie, ale co sie odwlecze to nie uciecze mam nadzieje:) ja tez bardzo lubie klasyczne stroje, choc bardziej pasowaly mi do pracy. Teraz kiedy jestem bezrobotna:) mam ochote troche poeksperymentowac z moda, choc przyznaje kiepsko mi to idzie:)
|