hej hej
Cytat:
S. pojechała własnie podpisac nowa umowe. Podziwiam jego spokoj,ja bym zmiana pracy napewno sie denerwowala, a on traktuje to tak spokojnie
Kim w pierwszym momencie rok 2010 wydawał mi sie strasznie odległy, ale przeciez to juz za dwa lata. Czas tak szybko biegnie, a ja chyba wciaz zostałam w 2006 Kto wie moze i ja sie wtedy przylacze, bardzo mozliwe Na mnie wiszace ubrania nie wygladaja za dobrze, a to dlatego, ze jestem niziutka, ja mam tylko 164 cm wzrostu W dopasowanych jakos mi lepiej, ale bardzo lubie luzniejsze stroje, bo sa zdecydowanie wygodniejsze A Ty chyba jestes wysoka kobieta? Przynajmniej tak mi sie wydaje jak patrze na zdjęcia
|
grzecha faceci tak chyba maja bo moj tez zachwouje zimna krew kiedy ja cala w nerwach, zwykle w zawodowych sprawach, jak cos sie wali to najpierw panik a potem dopiero logiczne dzialanie

tylko 164 cm?? ja mam tylko 10 więcej

mam słabość do zwiewynych spódniczek i sukienek

juz jedna czeka w szafie na cieplejsze chwile, obym tylko zachowala figure, hhihi, dopasowane wolę stanowczo "góry" hihihi
2010 dla mnie to tez daleko, ale jak pomysle ze juz w tym roku mialabym paradowac z brzuszkiem to bardzo dziękuje

nie jestem jeszcze psychicznie gotowa i chyba fizycznie tez...poza tym staram sie usystematyzowac zawodowo i chce zrobic kilka szkolen zeby potem byc samodzielnym niezaleznym pracownikiem i w razie czego opierac sie na zleceniach a nie wracac po 4 m-cach macierzynskiego na etat. tak wiec naprawde potrzebuje tego roku

mam nadzieje ze Ty tez dołączysz do trójcy, hihihi
Cytat:
Kim
Na Skrobku Kubus Kubuś
Fajnie by było razem przechodzić ciążę
Dla mnie płeć bez różnicy, chciałabym to i to Dla chłoca mam imie dla dziewczynki nie A Ty jakie wybrałaś?
|
no za Chiny nie podobny do obecnego Kubusia

ja wybralam chwilowo Krystian Wiktor
podoba mi sie tez Adaś, Kubuś, Bartuś

pisalas o diecie, czytalam ze dietetyk potrafi swietny ustawic zywienie, moze warto skorzystac, hmmm
to kiedy mialybysmy zaczynac starania zeby urodzic w marcu??
czerwiec-lipiec
Dziewczyny zaczyna mnie brac choróbsko, chyba to co ostanio, czyli gardło przez tydzien a potem lejący katar przez 3 kolejne