Fajnie, że będziemy już 3 starające się o drugie dzieciatko

Ciekawe jak pójdzie z tymi planami? A tzrecie planujecie ??

Ja gdzies na 2018
Grzecha
Jakoś mi się pomyliłoz tymi balsamikami :) Ale ja uważam, że to dobrze, że o siebie dba, ja mojego m moge ganiać po całym domu z kremem

Jak u zrobiłam masaż stóp to potem klął bo nie mógł chodzić takimi pobalsamowanymi nogami

U szwagierki nie wiem czy to problem z fazą zakochania czy kwestia charaktru czy wychowania... Cięzko orzec

Moja mama często wbijała mi do głowy, że kobieta musi to, musi tamto, na szczęscie nie dałam się :)
Jesli chodzi o modę to często tzreba się do niej przyzwyczaić ---> buty czubki ---> teraz okrągłe itd

Ja jednak najbardziej lubię klasykę i fajne dodatki.
Widzisz juz moje zdjęcia???
Twoje wyznanie o wierze pozwoliło mi Cie jeszcze bardziej poznać :) Jakoś sie nie zdziwiłam, że jestes wierząca :)
Dio domu wybieram się dopiero na Wielkanoc i to na krótko :(
Niki
Na depreske najlepsze sa Ciotki Majówki :) czasem i bez powodu ma się kiepski humor...
Gosia
U nas jest to samo jak sa goście :) Nie wiem co te dzieci maja w sobie ? :)
A ja nawet nie mam wagi... Ten mój suwaczek to jakis niewypał :duren:
I wcale mi się nie wydaje, abym schudła. Czytałam na N jakiś watek o tabletkach po których 100% się chudnie,a le to np tabletki dla astmatyków... Mi to potzrebny chyba jest specjalny program ułozony przez instruktora i dietetyka, tyle razy juz próbowałam schudnac i nic:(
Kim
Na Skrobku Kubus Kubuś

Fajnie by było razem przechodzić ciążę:)
Dla mnie płeć bez różnicy, chciałabym to i to :) Dla chłoca mam imie dla dziewczynki nie :) A Ty jakie wybrałaś?