Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-02-08, 14:54   #1050 (permalink)
grzecha
Pierwsze kroki

Nastrój:
3 podziękowań w 3 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika grzecha
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do grzecha
Domyślnie

Gosiu tak chodze nadal i staram sie czasem zabierac Adrianka, ale wytrzymuje tylko polowe:) Jak spiewa chor to bije brawo, a kiedy nalezaloby zachowac milczenie to krzyczy i nasluchuje co mu odpowie echo:) Do komuni i spowiedzi nie chodze poniewaz zyje w niesakramentalnym zwiazku:(. Jak bylam przed chrzcinami Adrianka to ksiadz dal mi rozgrzeszenie, ale pod warunkiem czystosci:/ Zasugerowal, ze mamy mu stworzyc rodzine, ale siebie nawzajem traktowac jak znajomych. Niebawem jednak mnie to czeka, bo w swieta mam byc matka chrzestna. Juz sie boje i ukladam sobie w glowie jak to odpowiednio powiedziec, aby nic nie zataic:) Sama jednak msza jakos mnie wycisza, wczesniej chodzilam do kosciola od czasu do czasu, glownie na swieta (choc modlitwa wieczorna to dla mnie obowiazek, inaczej nie zasne, tak juz jestem nauczona), ale od jakiego czasu staram sie regularnie i naprawde to mi pomogło. Jakos inaczej patrze na zycie i jestem wewnetrznie spokojniejsza:)
grzecha is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry