Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-02-08, 12:36   #1048 (permalink)
grzecha
Pierwsze kroki

Nastrój:
3 podziękowań w 3 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika grzecha
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do grzecha
Domyślnie

Czesc ciotki:)
S. pojechała własnie podpisac nowa umowe. Podziwiam jego spokoj,ja bym zmiana pracy napewno sie denerwowala, a on traktuje to tak spokojnie:)
Kim w pierwszym momencie rok 2010 wydawał mi sie strasznie odległy, ale przeciez to juz za dwa lata. Czas tak szybko biegnie, a ja chyba wciaz zostałam w 2006:) Kto wie moze i ja sie wtedy przylacze, bardzo mozliwe:) Na mnie wiszace ubrania nie wygladaja za dobrze, a to dlatego, ze jestem niziutka, ja mam tylko 164 cm wzrostu:) W dopasowanych jakos mi lepiej:), ale bardzo lubie luzniejsze stroje, bo sa zdecydowanie wygodniejsze:) A Ty chyba jestes wysoka kobieta? Przynajmniej tak mi sie wydaje jak patrze na zdjęcia:)

Wiola dzien dobry:)

Gosiu Kacperek był po prostu bardzo goscinny i nie chciała, aby goście się nudzili, więc serwował im atrakcje:)

Niki och widze, ze dołek Cie lapie, mnie w ostatnim miesiacu opuscil, ale juz znow tez momentami dopada. Powiem Ci jak ja sobie z tym poradziłam wtedy, choc moze nie powinno sie tu pisac o takich sprawach? Miałam juz wszystkiego dosc, ale zaczelam chodzic do kosciola. wiem, ze to bardzo osobista sprawa jaką jest wiara, ale zauwazylam, ze odkad co niedziele regularnie uczestniczylam we mszy sw. nabralam jakos wiecej wiary w jutro, ze wszystko bedzie dobrze itd... Jakos tak na duszy lzej.

Madzia no kolejne piękne dzieło, a z tym kienem to rzeczywiscie predzej razem sie wybierzemy:) Planujesz wizyte w rodzinnych stronach jakos? Moglybysmy sie spotkac wtedy?:)
grzecha is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry