Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Kolczyki dla dziewczynki
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-07-09, 08:09   #23 (permalink)
KATARZYNKA78
Mistrz

KATARZYNKA78's Avatar

Kto zbyt wiele chce , wszystko traci!!!

Miejscowość: ŚLĄSK
Nastrój:
1 221 podziękowań w 876 postach
Wyślij wiadomość przez Skype™ do KATARZYNKA78 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do KATARZYNKA78
Domyślnie

Cytat:
Emka napisała Zobacz post
Bez obrazy ale dla mnie to jest widzi misię rodzica, jakaś zachciana. Czysta glupota z idiotyzmem w jednym. Dziecko powinno być świadome tego, i powinno samo chcieć, a właściwie poprosić, aby mieć.

I popieram w 100% koleżankę kycie

Sama mam dopiero od jakiś 6 lat kolczyki i powiem szczerze, że wolałam sama o tym zadecydować za zgodą rodziców, niż mieć "zachciankę" rodzica.
a czy ktos tu wam nakazuje przebic uszka????????????????????? czy ja sie wtrącam i krytykuje wasze decyzje z pewnascia nie!!!! wiec nie krytykuj innych ja tez mialam przebite uszka jako dziecko i bardzo sie z tego ciesze ze nie pamietam tego bo teraz bym sie nie zdecydowala bo sie boje takich zabiegow:) wiec zostawcie swoje uwagi dla siebie bo to jest indywidualna sprawa moja i innych mam kiedy przebic uszka dziekuję:)A IDIOTYZMEM NIE NAZYWAJ MOICH DECYZJI LEPIEJ POPATRZ NA SIEBIE I POMYSL CZY JESTES TAKA IDEALNA BO NAPEWNO NIE!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez KATARZYNKA78 : 12-07-09 o 08:43.
KATARZYNKA78 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Parenting wspiera: