Czesc cioteczki, witam w nienajlepszym nastroju...Pol dnia spedzilam dzis na zakupach i nie kupilam nic:( ja nie wiem czy ja jestem jakas niewymiarowa, ale normalnie wygladam w wiekszosci jak w worku, poza tym ta dzisiejsza moda jakos mi nie lezy:) W kinie oczywiscie tez nie bylam, bo moj szwagier nie wrocil z polowania:( ach...
Madzia nie wiem czmu, ale nie widze teraz Twoich zdjec, w ciagu dnia tak szybko tylko przelecialam, ale na Twoje pytanie moge odpowiedziec: drugie jak najbardziej do Ciebie pasuje:) Co do S. to on rzeczywscie lubi dobre kosmetyki i dba o swoj wyglad czasem przesadnie, ale balsamowac sie na szczescie nie balsamuje:) I nienawidzi balsamow, bo przeszkadza mu ich zapach. Przed pojsciem do lozka mam zabronione balsamowanie ciala:) Nawet nie wiesz jak mnie wkurza takie zniewolenie i choc lubie ich oboje to nie moge czasem na to patrzec. Jestem zwolenniczka partnerstwa i nigdy nie zgadzalabym sie na cos takiego. Najsmutniejsze dla mnie jest to, ze dla niej to nie jest zaden problem, moze wciaz jest w stadium zakochania??:)
Kimmasz racje co do Adama i Ewy, maja przerabane:) Ja wcale tez tak dobrze nie wymyslilam, bo dzien pozniej sa przeciez walentynki i zwykle mam laczony prezent:) Kiedy z Madzia planujecie te drugie?, ktory to ma byc rok?:)
Gosia ooo Twoje zdjecia widze, a Madzi nie:( W kazdym bardz razie jak juz pisalam na N widac, ze super sie chlopaki bawili. Twoj synes wyglada wyjatkowo sympatycznie, taki slodziutki jest, no i przystojny w deche:) Duzo zdrowka dla Ciebie i Kacperka, mam nadzieje, ze skonczy sie tylko na tym katarku:)Co do tych dzieci to jeszcze nie wiem, wciaz sie zastanawiam...:)
|