hej hej
M robi kąpiel - odrabia zaległości wyjazdowe, hihih,
Madzia ależ sie biedak przemeczyl dla mnie, hihih, sam fakt ze poszedł na babski film, to jeszcze wysiedzial do konca

znam takich co ich kobiety moga pomarzyc o ich towarzystwie na takiej tematyce

nastepnym razem idziemy na Jumpera
ja tez chcialabym skoczyc do schwedów ale Ninka nie ma jeszcze paszportu - czas najwyzszy wyrobic
a dzidzia owszem pasuje jak najbardziej!!!!!!!! z tego co czytalam na regionalnym to bedziemy dzialac w tym samym roku, a mozesz blizej okreslic czas porodu, bo chcialabym miedzy marcem a czerwcem

ciekawe co wyjdzie z takiego planowania
Gosia fajne figlowanie mieli chłopcy

super ze udalo sie Wam umówic na takie szalenstwa

wlasnie dzisiaj bylam u kierowniczki na dyżurze omówic z nia te kontrole i co??? wzielam teczki i sama bede uprawiac radosną twórczość a pani sie podpisze...wiem ze nie powinnam ale kobieta jest tak zarobiona ze w ogole nie wiem kiedy ona w domu przebywa bo śpi na dyżurach, w szpitalu albo przychodni....co za życie
grzecha to masz prawdziwy skarb w domku

no poza Adriankiem

mój tez sie kiedyz włóczyl po sklepach, włazil do przymierzalni i ocenial wyglad, ale to czasu przed Dziunia bo teraz normalnie robimy wszystko w locie i z zegarkiem w ręku, takie to życie w pędzie mnie męczy ale z dzieckiem na rękach zakupów nie zrobiłabym wcale

ale fajnie wymysliłaś z imieninami

zawsze to 2 uroczystości, hihih, ja imienin teoretycznie nie mam bo celebruję urodziny, no trudno, hihih, gorzej mają Ewy i Adamy