Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-07-09, 14:20   #3318 (permalink)
mojra26
Pierwsze kroki

mojra26's Avatar

Miejscowość: Szczecin
Nastrój:
282 podziękowań w 163 postach
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do mojra26
Talking

Hej dziewczyny! znowu tyle napisane, że się gubię
Po pierwsze wizyta u gina pozytywnie szyjka zamknieta, serducho bije jak pociąg i wyniki też dobre. Mnie nie pieką mięśnie tylko mam te kłucia w bokach i też powiedział żeby się nie przejmować bo to więzadła macicy się naciągają i mi tak ponaciskał że prawie z fotela spadłam, a on uśmiechnięty pyta: "czy tak właśnie Panią boli?" - no to wsztystko ok.
Jeszcze ,mnie czeka USG za dwa tygodnie to III trymestru.
Sekundka ja też bym chętnie podała swój telefon super miałaś pomysł, ale nie dostałam zaproszenia do tej grupy - a to chyba muszę prosić Aishe
W ogóle chciałabym zobaczyć Wasze brzuszki więc dodajcie mnie do znajomych czy jak to się robi... Ja co prawda nie wkleiłam jeszcze żadnych zdjęć, ale niedługo pokaże Wam mój spory brzuszek.
Mart ja już też miałam kilka skurczy, ale częściej odczuwam takie napinanie na dole - jakby maluśki dawał znak - "tędy będę wychodził" Poza tym masz super pomysł, zeby taki prezent męzowi zrobić. Ja muszę dla M. też coś wymyślić - nasza 1 rocznica ślubu przypada na 6 września, a ja mam termin na 14. On taki teraz zapracowany po pracy do mieszkania na malowanie i urlopu nie brał, żeby mieć na wrzesień - należy mu się odpoczynek...
U nas też gorąco i duchota, a ja wczora cały dzień na nogach. Pojechałam do pracy zawieźć zwolnienie, potem do koleżanki, a potem do centrum handlowego na zakupy. W sumie od 8.30 do 18.30 na nogach jak wróciłam to ledwo żyłam i pomyślałam sobie że głuptas ze mnie totalny . Za to dziś odpoczywam i maluśki też mniej ruchliwy

mojra26 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry