witajcie babeczki
promi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA K8I, spelnienia marzen kochana, duzo zdrowia i szczesliwego macierzynstwa :)
zyczonka rowniez i dla polrocznych jubilatow :)
i dodam tez zyczenia duzzzzo sil dla dominiki, kochana, wiesz ze ja myslami zawsze z Toba :) strasznie mi szkoda ze mnie nie ma gdzies blisko, zeby troche posluzyc za odskocznie, zeby pogadac i w ogole... wiem ze na pewno jest Ci ciezko, ze sama temu wszystkiemu musisz podolac a w mezu (przez nieobecnosc i chec tzw "swietego spokoju") nie mozesz miec czesto oparcia....
wierze ze z czasem uda sie Wam zjednac sily i jakos temu zaradzic, z pomoca prychologa lub i bez...
mysle o Tobie czesto i sle moc pozytywnych fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zycze tez zdrowka chorowitkom,
inka, Majeczka na zdrowa wyglada i mam nadzieje ze sie obedzie bez powazniejszych konsultacji lekarskich
ann, oby te paskudne bole glowy sobie poszly i zdrowko powrocilo...
justyna, Tobie tez sil
mada, super ze autko bedzie wkrotce naprawione!!
u nas tez po marchewkowych debiutach, oczywiscie bylo pyszne i za malo wiec teraz juz na stale wprowadzimy warzywka do obiadu :)
olimpia, ja tez sie nie zalapalam na zdjecia ale co za pomysl zeby je wstawiac jak ja w pracy jestem!!
jak o kims zapomnialam to przeprazszam ale Waszym zwyczajem, nastukalyscie a ja zaharowana po lokcie :)