Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - marcowe mamuśki!!!2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 30-04-09, 17:01   #3106 (permalink)
agha910
Biegacz

agha910's Avatar

Miejscowość: Zwolle Holandia
Nastrój:
331 podziękowań w 256 postach
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do agha910
Domyślnie

Belda - witamy serdecznie :)
Barbie - kopnij babcie w tylek ale tak zeby zabolalo to sie skupi na wlasnej dolegliwosci a nie wyimaginowanych pierdolach !!!!!! Guz po okiem ????????? hehehehe LITOSCI a o cyckach nic mi nie mow bo ja mam to samo co ty, przed ciaza byly spore D lub DD teraz F,G a nawet H zaliczam

Co do czapki ja nie zakladam juz wcale tylko po kapieli na 30 min ... jak jest temperatura na podworku 18 C w gore bez wiatru to tylko body i pajacych i kocyk ale najczesciej lezy obok. A jak juz jest 20 C to tylko body z krotkim rekawem i np spodenki. I potowki zniknely jak reka odjal po tym jak ja tatus przegrzal :)

Brzoskwa moze Twoja Naska weszla w ten 2 miesieczny skok rozwojowy i dlatego je czesciej a co sie z tym wiaze budzi czesciej. Moja miala takie pare dni a wlasciwie nocy ale juz powrocila do rutyny najpierw od 22 do 3 w nocy spi a pozniej do 8 a jak sie uda to znowu do 11 :)

My z mezem zaliczylismy 2 noce w klubie bo moja mama przyjechala wiec zajela sie wnuczka .... no odzylam w koncu i sie wytanczylismy na maksa bo nastepna okazja nie trafi sie szybko (chyba sie oddzielnie sie wybierzemy raz ja raz on)

Ostatnio edytowane przez agha910 : 30-04-09 o 17:04.
agha910 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry